Vädret Igelstorp

Vårt stall

Vårt stall har plats för fyra hästar. Renoverades rejält 2013 och underhålls löpande för att behålla sin fräscha framtoning. Varmvatten finns i stallet och en uppvärmd sadelkammare strax intill.

Stallet är godkänt av Länsstyrelsen för verksamhet enligt 16 § Djurskyddslagen.

Bete, ridvägar och paddock

Intill stallet finns beteshagar i vacker kuperad terräng där hästarna vistas dygnet runt under sommarmånaderna. På vintern går hästarna utomhus i en rejält tilltagen rasthage under dagtid.

I närområdet finns gott om trevliga ridvägar och i stallhyran ingår även obegränsad tillgång till vår paddock. Läs mer om paddocken på separat sida. 

Foder och strö

I stallhyran ingår fri tillgång till grovfoder, ströhalm och spån.

Vi producerar allt grovfoder på egna vallar och ströhalmen kommer från närodlad havre. 

Hästtransport

Stallkunder kan hyra vår hästtransport för 100 kr per gång eller få fri tillgång till den (i mån av tillgänglighet) för 150 kr per månad.

Säkerhet

Vi lägger stor vikt vid att vår anläggning ska vara säker. Vår anläggning och verksamhet uppfyller Djurskyddslagens krav, vi följer försäkringsbolagens rekommendationer gällande t ex brandskydd och inbrottsskydd. Alla elinstallationer är utförda av behöriga elektriker och installationerna skyddas av jordfelsbrytare. Vi har också ordningsregler som syftar till att djur, människor, utrustning och lokaler ska fungera optimalt tillsammans. 

Avtal

När du hyr en stallplats av oss skriver vi ett avtal som reglerar dina och våra åtaganden och skyldigheter, till exempel gällande skötsel och säkerhet.

Lediga stallplatser

Just nu har vi inga lediga stallplatser.

 

Senast uppdaterad 2018-11-14.

Priser

Stallplats ponny
1500 kr/mån (sommarpris 900 kr/mån).

Stallplats stor häst (max 165 cm)
2000 kr/mån (sommarpris 1150 kr/mån).

I alla priser ingår 25% moms.

Stall Skattegården

c/o Mari Nyström
Igelstorp Skattegården 10
541 92 Skövde

stall@skattegarden.se

Kontakta Mari: 
mari@skattegarden.se 
070-3388566

Kontakta Fredrik: 
fredrik@skattegarden.se 
070-2061678